Преди година Сами Шийн - дъщерята на Чарли Шийн и Денис

...
Преди година Сами Шийн - дъщерята на Чарли Шийн и Денис
Коментари Харесай

Защо дъщерята на Чарли Шийн се определя като секс работник

Преди година Сами Шийн - дъщерята на Чарли Шийн и Денис Ричардс, провокира сериозен интерес към себе си, обявявайки, че ще си направи профил в платформата за възрастни OnlyFans.
 Сами Шийн и фотосите по бански от Хаваите, където дъщерята на Чарли Шийн и Денис Ричардс прекарва своята почивка
Дъщерята на Чарли Шийн - още веднъж по бански и все по-секси

Този път дестинацията е Хаваите

И до момента в който майка ѝ я поддържа във всичко, което прави, то татко ѝ е малко по-резервиран в това отношение. Въпреки всичко Сами знае какво желае да прави и това е да продава тялото си.

Във видео в профила си в TikTok самата тя се дефинира като секс служащ и дава малко повече подтекст. Преди да го направи обаче споделя, че едно от нещата, които най-вече я нервират е, че би трябвало да се обезкосмява всякога преди да стартира да работи.
hehehe
След това дава отговор и на един от най-често задаваните ѝ въпроси, който е обвързван с това по какъв начин по този начин се дефинира като секс служащ, а в това време цензурира зърната си в. Сами Шийн споделя, че може и да наподобява необичайно, само че тя е такава и си има методите, по които го прави. Пък и счита, че по този начин или другояче демонстрира съвсем всяка част от тялото си. 
 Денис Ричардс, OnlyFans, Сами Шийн и какво я е предиздвикало да се причисли към платформата
Какво мисли Сами Шийн за профила на майка си в OnlyFans

Денис Ричардс споделя какво я е предиздвикало да си направи профил в уеб страницата

Шийн добавя, че възнамерява да направи смяна в гърдите си и когато тя е приключена и се усеща уверена, ще ги покаже. В друго видео Шийн взема решение да разясни, че не е порно звезда и нито се среща с хора за пари, нито продава свои секс записи. И добавя, че се дефинира като секс служащ, тъй като главният ѝ доход е от OnlyFans. А и съгласно нея тази специалност има доста и разнообразни проявления.
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР